Gerben en Carry

carry

Fotodocumentaire over travestie.

Voor deze fotodocumentaire over travestie, mocht ik Gerben fotograferen tijdens het proces van omkleden naar zijn vrouwelijke personage Carry. De foto’s zijn geëxposeerd tijdens het project IdentiTijd van K&C Drenthe en tijdens de regenboogweek in Emmen.  Voor Gerben is travestie feestelijk en uitbundig. Een vrolijk, sociaal en theatraal spel waarin wordt gespeeld met vrouwelijkheid.

Hier de link naar alle foto’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Foto van Anneke Bloema

Anneke Bloema

Sinds 2001 ben ik actief als professioneel fotograaf. In de loop van de tijd is mijn aandacht steeds meer uitgegaan richting reportage fotografie. Mijn interesse ligt bij persoonlijke verhalen. Verhalen over de levens van ‘gewone’ en ‘bijzondere’ mensen. Het is altijd mooi om te merken hoe bijzonder ‘gewone‘ mensen blijken te zijn en hoe gewoon ‘bijzondere’ mensen zijn.
Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde. Een goed leven voor onszelf en onze dierbaren. Daarin verschillen we niet van elkaar.
Naast fotograaf ben ik beeldend kunstenaar. In 2020 heb ik Wondrous Goose opgericht. Ik maak middels collages nieuwe werelden van mijn eigen foto’s.

thefactory2.com
Scroll naar boven